laks uten skinn
røkelaks
gressløk
sjalottløk
eggeplomme
Gul sitronolje
Sennep med honning
Sitronbalsamico
sitronsaft
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper
Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
Finhakk gressløk og sjalottløk
Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av
Tilberedning
Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
Finhakk gressløk og sjalottløk
Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av
ingredienser
laks uten skinn
røkelaks
gressløk
sjalottløk
eggeplomme
Gul sitronolje
Sennep med honning
Sitronbalsamico
sitronsaft
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper