LAKS CEVICHE MARINERT I LIMONCELLO MED POPCORN

Nydelig og frisk ceviche laget med vår limoncino drinkmiks og toppet med popcorn
DSC
Forberedelsestid 20 minutter
1 %s t
Total tid 1 %s t 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær laksen i tynne skiver.
  • Skrell hvitløksfeddet, del i to og gni den over et fat.
  • Press sitronsaft og appelsinsaft, bland inn 2 ss Limoncino balsamico.
  • Ha deretter lakseskivene på et fat. Lakseskivene må ikke overlappe hverandre. Hell over juicesaften, pass på at all fisken blir marinert og ligger i juice.
  • Vask vårløken, fjern den grønn delen, strimle i tynne skiver og fordel over fisken. Dryss over Espelette chilipulver AOP. Ha over filmplast og sett til side i minst 1 time i kjøleskap.
  • Vask persillebladene, halvparten skal blandes med 1-2 ss balansert olivenolje, resten strimles. Sett til side.
  • Gjør klar popcorn: ha 1 ss hverdagsolje i en kjele, hell i popcorn-maisen og stek i 3-4 minutter. Tilsett deretter honning og smak til med kummin-frø. Bland alt godt sammen.
  • Sil fiskeskivene for å få vekk overflødig juice. Bland fiskeskivene med marinaden av strimlet persille og balansert olivenolje.
  • Dander lakseskivene over tallerkenen.
  • Smak til resten av persillebladene med pepper og ha over fisken. Smak til med havsalt over popcornet, og fordel over retten
  • Til slutt; smak til med Espelette Chilipulver AOP
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Skjær laksen i tynne skiver.
  • Skrell hvitløksfeddet, del i to og gni den over et fat.
  • Press sitronsaft og appelsinsaft, bland inn 2 ss Limoncino balsamico.
  • Ha deretter lakseskivene på et fat. Lakseskivene må ikke overlappe hverandre. Hell over juicesaften, pass på at all fisken blir marinert og ligger i juice.
  • Vask vårløken, fjern den grønn delen, strimle i tynne skiver og fordel over fisken. Dryss over Espelette chilipulver AOP. Ha over filmplast og sett til side i minst 1 time i kjøleskap.
  • Vask persillebladene, halvparten skal blandes med 1-2 ss balansert olivenolje, resten strimles. Sett til side.
  • Gjør klar popcorn: ha 1 ss hverdagsolje i en kjele, hell i popcorn-maisen og stek i 3-4 minutter. Tilsett deretter honning og smak til med kummin-frø. Bland alt godt sammen.
  • Sil fiskeskivene for å få vekk overflødig juice. Bland fiskeskivene med marinaden av strimlet persille og balansert olivenolje.
  • Dander lakseskivene over tallerkenen.
  • Smak til resten av persillebladene med pepper og ha over fisken. Smak til med havsalt over popcornet, og fordel over retten
  • Til slutt; smak til med Espelette Chilipulver AOP
    DSC
Olivier Pean
Loading...