Friske grillspyd med kylling og våre saltsyltede Beldi sitroner. Passer like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Friske grillspyd med kylling og våre saltsyltede Beldi sitroner. Passer like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Saltsyltede Beldi sitroner
Hverdagsolje
Økologisk sort pepper fra Kerala
kyllingbryst
sitron – saften
spisskummen
gurkemeie
Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
Bon appétit!
Tilberedning
Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
Bon appétit!
ingredienser
Saltsyltede Beldi sitroner
Hverdagsolje
Økologisk sort pepper fra Kerala
kyllingbryst
sitron – saften
spisskummen
gurkemeie
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699