KYLLINGSPYD MED SALTSYLTEDE BELDI SITRONER

Friske grillspyd med kylling og våre saltsyltede Beldi sitroner. Passer like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
OLFF5B1
Total tid 40 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
  • La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
  • Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
  • Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
  • Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
  • Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
  • Bon appétit!

Utstyr

  • grillspyd

Tilberedning
 

  • Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
  • La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
  • Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
  • Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
  • Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
  • Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
  • Bon appétit!

Utstyr

  • grillspyd
Loading...