KYLLINGSALAT MED JORDBÆR

Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.
DSC
30 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Lunsj, Middag, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
  • Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
  • Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
  • Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
  • Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
  • Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
  • Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
  • Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
  • Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
    DSC
Olivier Pean
Loading...