Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KYLLINGSALAT MED JORDBÆR

Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.

2 stk kyllingfilet
200 g jordbær
1 pose babyleaf-salat
Pekannøtter
Fersk geitost
2 ss mild olivenolje
2 ss Hverdagsolje
4 ss 12 års vellagret balsamico
Urtesalt til kjøtt
Sort kampotpepper
1. 

Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper


2. 

Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side


3. 

Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt


4. 

Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten


5. 

Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper


Tilberedning

1. 

Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper


2. 

Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side


3. 

Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt


4. 

Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten


5. 

Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper


Ingridienser

2 stk kyllingfilet
200 g jordbær
1 pose babyleaf-salat
Pekannøtter
Fersk geitost
2 ss mild olivenolje
2 ss Hverdagsolje
4 ss 12 års vellagret balsamico
Urtesalt til kjøtt
Sort kampotpepper

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter