Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.
Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.
kyllingfilet
jordbær
babyleaf-salat
Pekannøtter
Fersk geitost
mild olivenolje
Hverdagsolje
12 års vellagret balsamico
Urtesalt til kjøtt
Sort kampotpepper
Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
Tilberedning
Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
ingredienser
kyllingfilet
jordbær
babyleaf-salat
Pekannøtter
Fersk geitost
mild olivenolje
Hverdagsolje
12 års vellagret balsamico
Urtesalt til kjøtt
Sort kampotpepper