Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!
Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!
kyllingfilet
Urtesalt til kjøtt
Timut pepper
Hverdagsolje
ruccola salat
jordbær
cherrytomater
vårløk
Halvtørkede Cherrytomater
Basilikum olje
Pasjonsfrukt balsamico
Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver
Bland i mellomtiden sammen 2 ss B asilikum olje med 2 ss P asjonsfrukt balsamico
Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter
Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver
Ha ruccola, tomater, H alvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat
Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten
Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper
Tilberedning
Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver
Bland i mellomtiden sammen 2 ss B asilikum olje med 2 ss P asjonsfrukt balsamico
Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter
Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver
Ha ruccola, tomater, H alvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat
Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten
Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper
ingredienser
kyllingfilet
Urtesalt til kjøtt
Timut pepper
Hverdagsolje
ruccola salat
jordbær
cherrytomater
vårløk
Halvtørkede Cherrytomater
Basilikum olje
Pasjonsfrukt balsamico