KYLLINGSALAT MED BASILIKUMOLJE OG PASJONSFRUKTBALSAMICO

Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!
Middag jordbaer tomat salat pasjonsfruktbalsamico
Forberedelsestid 1 %s t
Koketid 10 minutter
Total tid 1 %s t 10 minutter
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
  • Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver
  • Bland i mellomtiden sammen 2 ss Basilikum olje med 2 ss Pasjonsfrukt balsamico
  • Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter
  • Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver
  • Ha ruccola, tomater, Halvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat
  • Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten
  • Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper

Tilberedning
 

  • Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
  • Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver
  • Bland i mellomtiden sammen 2 ss Basilikum olje med 2 ss Pasjonsfrukt balsamico
  • Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter
  • Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver
  • Ha ruccola, tomater, Halvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat
  • Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten
  • Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper
Loading...