Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
DSC

KYLLING TAJINE

Olivier Pean
Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 50 minutter
Total tid 1 %s t 20 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
  • Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
  • Bland alle krydderne i en egen bolle
  • Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
  • Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
  • Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
  • Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
  • Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
  • Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
  • Serveres varmt
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

KYLLING TAJINE

Olivier Pean
Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 50 minutter
Total tid 1 %s t 20 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
  • Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
  • Bland alle krydderne i en egen bolle
  • Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
  • Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
  • Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
  • Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
  • Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
  • Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
  • Serveres varmt
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!