Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
OLEA8B1

KRYDREDE KJØTTBOLLER MED SQUASH

Catherine Kluger
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 25 minutter
Total tid 45 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bløtlegg brødet i melken
  • Vask og finhakk purren (eller løken) og bland den sammen med hakket hvitløk, kryddermiks og 1 ss olivenolje. Varm blandingen i ca. 5-7 minutter. Sett deretter til side
  • Riv det fuktede brødet i biter, tilsett kjøttet, revne/hakkede grønnsaker og den avkjølte purre-hvitløk-krydder-blandingen, urter, salt og pepper. Bland godt
  • Form små kuler av kjøttdeig-blandingen. Ha lett fuktede hender så ikke deigen fester seg til fingrene
  • Brun kjøttbollene i en panne på høy varme i den resterende olivenoljen. Legg de over på et stekebrett og stek de i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter
  • Server med en gang
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

OLEA8B1

KRYDREDE KJØTTBOLLER MED SQUASH

Catherine Kluger
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 25 minutter
Total tid 45 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bløtlegg brødet i melken
  • Vask og finhakk purren (eller løken) og bland den sammen med hakket hvitløk, kryddermiks og 1 ss olivenolje. Varm blandingen i ca. 5-7 minutter. Sett deretter til side
  • Riv det fuktede brødet i biter, tilsett kjøttet, revne/hakkede grønnsaker og den avkjølte purre-hvitløk-krydder-blandingen, urter, salt og pepper. Bland godt
  • Form små kuler av kjøttdeig-blandingen. Ha lett fuktede hender så ikke deigen fester seg til fingrene
  • Brun kjøttbollene i en panne på høy varme i den resterende olivenoljen. Legg de over på et stekebrett og stek de i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter
  • Server med en gang
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!