Del kalvekjøttet i store biter, baconet i 5 biter, strimle løken, hakk seleristangen i grove biter og kjør mandlene i en mikser til pulver form
Ha 2 ss Hverdagsolje i en gryte og brun kalvekjøttet til det får en gyllen farge. Ta det ut av gryten
I en annen kasserolle, varm og flamber vinen
I en gryte, fres løken med 2 ss Hverdagsolje, deretter tilsett 2 hvitløksfedd, seleristang og bacon i 2-3 minutter
Tilsett tomatpuré og kalvekjøtt
Fortsett å røre inn og stek i 2-3 minutter. Etterpå ha flambert vin, timianstilker og laurbærblad i gryten
Tilsett vann – akkurat nok til å dekke kjøttet, og rasp over skallet av en kvart appelsin
Kok opp og la det småkoke på svak varme i 2 til 2,5 timer. Etter 1 time, tilsett oliven i gryten
Bland litt kraft fra gryten med mandelpulveret og ha det tilbake i gryten med det siste hvitløksfeddet. Smak til med nykvernet Sort pepper og Havsalt fra Camargue. Fortsett å småkoke i 10 minutter til
Server med en gang eller neste dag. Ringle 1-2 ss First Harvest over hver porsjon før servering