LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KARAMELLPUDDING

Denne karamellpuddingen, med et snev av balsamico og en kremet karamellkrem, er den perfekte desserten til julefeiringen. Den er rik, deilig og delikat, og setter et originalt preg på julemåltidene. La deg friste av denne festlige desserten som vil glede både store og små rundt bordet.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Denne karamellpuddingen, med et snev av balsamico og en kremet karamellkrem, er den perfekte desserten til julefeiringen. Den er rik, deilig og delikat, og setter et originalt preg på julemåltidene. La deg friste av denne festlige desserten som vil glede både store og små rundt bordet.

30 g

Blomsterhonning

30 g

Balsamico med karamell

4

egg

5 dl

helmelk

1

vaniljestang, delt i to

1 ss

Karamellkrem med havsalt

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader.  


2. 

Bland sammen honning og balsamico i en kjele, kok opp til det blir karamell. 


3. 

Deretter heller du alt i en form .


4. 

Del en vaniljestang i to, skrap ut frøene og tilsett i kjelen med melken. Rør inn karamellkrem og varm opp inntil karamellkremen har smeltet. La det hvile i 15 minutter.  


5. 

Pisk eggene og tilsett varm melk.  


6. 

Hell i formen.


7. 

Stek kremen i vannbad i 40-45 minutter til det får en fast konsistens.


8. 

La puddingen kjøles helt ned før du tar den ut av formen. Nyt!


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader.  


2. 

Bland sammen honning og balsamico i en kjele, kok opp til det blir karamell. 


3. 

Deretter heller du alt i en form .


4. 

Del en vaniljestang i to, skrap ut frøene og tilsett i kjelen med melken. Rør inn karamellkrem og varm opp inntil karamellkremen har smeltet. La det hvile i 15 minutter.  


5. 

Pisk eggene og tilsett varm melk.  


6. 

Hell i formen.


7. 

Stek kremen i vannbad i 40-45 minutter til det får en fast konsistens.


8. 

La puddingen kjøles helt ned før du tar den ut av formen. Nyt!


ingredienser

30 g

Blomsterhonning

30 g

Balsamico med karamell

4

egg

5 dl

helmelk

1

vaniljestang, delt i to

1 ss

Karamellkrem med havsalt

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer