KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter min
Koketid 1 %s t hr
Total tid 1 %s t hr 45 minutter min
Ingredienser
Instruksjoner
- Skjær de 2 filetene på langs slik at du får 6 ca. like store biter
- Kjevle kalkunfiletene flate.
- Smør på et tynt lag Olivenpesto med trøffel og rull filetene stramt sammen på langs. Bruk cocktailpinner eller lignende til å holde de sammenrullet. Pakk de sammenrullede kalkunfiletene inn i plastfilm.
- Varm opp vann til kokepunktet og kok kalkunfiletene i ca. 15 minutter.
- Ta de ut av vannet og kjøl ned før plasten fjernes.
- Strimle aromasopp i tynne skiver.
- Ha 4-5 ss Hverdagsolje i en panne og stek sjalottløk på svak varme, tilsett sopp og stek videre på høy varme inntil kraften har fordampet.
- Skru ned varmen, og på svak varme bland inn hvetemel, tilsett fløte og fortsett å koke 5 minutter til.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Kampot pepper, tilsett kjørvel og rør forsiktig.
- Varm opp 2 ss Hverdagsolje i en stekepanne. Del kalkunrullene i 1,5 cm tykke skiver og stek dem raskt til de har en lett gyllen farge.
- Anrett kalkunskivene på en tallerken sammen med soppsausen, og ringle over 1 ts Mørk balsamico med trøffel.
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
Ingen rating
Forberedelsestid 45 minutter min
Koketid 1 %s t hr
Total tid 1 %s t hr 45 minutter min
Ingredienser
Instruksjoner
- Skjær de 2 filetene på langs slik at du får 6 ca. like store biter
- Kjevle kalkunfiletene flate.
- Smør på et tynt lag Olivenpesto med trøffel og rull filetene stramt sammen på langs. Bruk cocktailpinner eller lignende til å holde de sammenrullet. Pakk de sammenrullede kalkunfiletene inn i plastfilm.
- Varm opp vann til kokepunktet og kok kalkunfiletene i ca. 15 minutter.
- Ta de ut av vannet og kjøl ned før plasten fjernes.
- Strimle aromasopp i tynne skiver.
- Ha 4-5 ss Hverdagsolje i en panne og stek sjalottløk på svak varme, tilsett sopp og stek videre på høy varme inntil kraften har fordampet.
- Skru ned varmen, og på svak varme bland inn hvetemel, tilsett fløte og fortsett å koke 5 minutter til.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Kampot pepper, tilsett kjørvel og rør forsiktig.
- Varm opp 2 ss Hverdagsolje i en stekepanne. Del kalkunrullene i 1,5 cm tykke skiver og stek dem raskt til de har en lett gyllen farge.
- Anrett kalkunskivene på en tallerken sammen med soppsausen, og ringle over 1 ts Mørk balsamico med trøffel.
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!