En frisk og sommerlig suppe som kan nytes både som forrett og dessert
En frisk og sommerlig suppe som kan nytes både som forrett og dessert
jordbær
cherrytomater
jordbær
agurk
Limoncino balsamico
mynteblader
Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts L imoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted
Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass
Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time
Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.
Tilberedning
Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts L imoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted
Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass
Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time
Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.
ingredienser
jordbær
cherrytomater
jordbær
agurk
Limoncino balsamico
mynteblader