Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KALD SUPPE MED JORDBÆR OG TOMATER

En frisk og sommerlig suppe som kan nytes både som forrett og dessert

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

En frisk og sommerlig suppe som kan nytes både som forrett og dessert

2 stk

jordbær

100 g

cherrytomater

125 g

jordbær

agurk

5 ts

Limoncino balsamico

9.8 stk

mynteblader

1. 

Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts L imoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted


2. 

Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass


3. 

Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time


4. 

Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.


Tilberedning

1. 

Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts L imoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted


2. 

Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass


3. 

Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time


4. 

Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.


ingredienser

2 stk

jordbær

100 g

cherrytomater

125 g

jordbær

agurk

5 ts

Limoncino balsamico

9.8 stk

mynteblader

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter