Lefse
laks
Grønn sitronolje
Mangobalsamico
sitronsaft
Urtesalt til fisk
nykvernet Timut pepper
koriander
snøfrisk
Pestato med fersk paprika
Del laksen i tynne skiver
Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig
Tilberedning
Del laksen i tynne skiver
Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig
ingredienser
Lefse
laks
Grønn sitronolje
Mangobalsamico
sitronsaft
Urtesalt til fisk
nykvernet Timut pepper
koriander
snøfrisk
Pestato med fersk paprika