LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

JULELEFSE MED LAKS

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Lefse

180 g

laks

1 ss

Grønn sitronolje

1.5 ss

Mangobalsamico

1 ts

sitronsaft

2 klyper

Urtesalt til fisk

nykvernet Timut pepper

2 ss

koriander

2 ss

snøfrisk

1.5 ss

Pestato med fersk paprika

1. 

Del laksen i tynne skiver


2. 

Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter


3. 

Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika


4. 

Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen


5. 

Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig


Tilberedning

1. 

Del laksen i tynne skiver


2. 

Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter


3. 

Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika


4. 

Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen


5. 

Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig


ingredienser

Lefse

180 g

laks

1 ss

Grønn sitronolje

1.5 ss

Mangobalsamico

1 ts

sitronsaft

2 klyper

Urtesalt til fisk

nykvernet Timut pepper

2 ss

koriander

2 ss

snøfrisk

1.5 ss

Pestato med fersk paprika

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer