JULELEFSE MED LAKS

83. Julelefse scaled
Koketid 45 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del laksen i tynne skiver
  • Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
  • Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
  • Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
  • Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig

Tilberedning
 

  • Del laksen i tynne skiver
  • Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
  • Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
  • Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
  • Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig
Loading...