Ta steget inn i julens magi med vår festlige kreasjon: Jordskokksuppe med trøffelparmesankrem. Denne oppskriften er designet for å fortrylle julemåltidene dine, og blander den fløyelsmyke sødmen fra jordskokker med trøffelens fengslende eleganse, alt sammen fremhevet av en rik parmesankrem. En kulinarisk reise som varmer sjelen og inviterer til årstidens under. Unn deg denne raffinerte opplevelsen, perfekt for å tilføre julemiddagene dine et snev av fortryllelse.
Ta steget inn i julens magi med vår festlige kreasjon: Jordskokksuppe med trøffelparmesankrem. Denne oppskriften er designet for å fortrylle julemåltidene dine, og blander den fløyelsmyke sødmen fra jordskokker med trøffelens fengslende eleganse, alt sammen fremhevet av en rik parmesankrem. En kulinarisk reise som varmer sjelen og inviterer til årstidens under. Unn deg denne raffinerte opplevelsen, perfekt for å tilføre julemiddagene dine et snev av fortryllelse.
jordskokk
fedd hvitløk
sjalottløk
Hverdagsolje
melk
fløte
grønnsakskraft
Hvit trøffelolje
Hvitt trøffelsalt
sort pepper
mandariner
Parmesankrem med trøffel
Hvis du velger å ha med mandarin, skrell mandarinene og del i 16 skiver. Karamelliser mandarinskivene i en “tørr” stekepanne.
Skrell jordskokkene, finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken i en stor gryte med hverdagsolje til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen.
Tilsett så jordskokkene, melken og grønnsakskraften/vannet. La det småkoke til jordskokkene blir møre. Kjør det glatt med en stavmikser.
Pisk fløten og vend inn 2 ss parmesankrem med trøffel. Ha det i suppen.
Ha 4 karamelliserte mandarinskiver i bunnen av hver bolle og hell suppen over.
Topp med 1 ts parmesankrem med trøffel og 4 mandarinskiver.
Til slutt ringle over trøffelolje og smak til med trøffelsalt og nykvernet pepper.
Tilberedning
Hvis du velger å ha med mandarin, skrell mandarinene og del i 16 skiver. Karamelliser mandarinskivene i en “tørr” stekepanne.
Skrell jordskokkene, finhakk sjalottløken og hvitløksfeddene. Fres sjalottløken i en stor gryte med hverdagsolje til den blir blank og tilsett deretter hvitløken. Bland godt sammen.
Tilsett så jordskokkene, melken og grønnsakskraften/vannet. La det småkoke til jordskokkene blir møre. Kjør det glatt med en stavmikser.
Pisk fløten og vend inn 2 ss parmesankrem med trøffel. Ha det i suppen.
Ha 4 karamelliserte mandarinskiver i bunnen av hver bolle og hell suppen over.
Topp med 1 ts parmesankrem med trøffel og 4 mandarinskiver.
Til slutt ringle over trøffelolje og smak til med trøffelsalt og nykvernet pepper.
ingredienser
jordskokk
fedd hvitløk
sjalottløk
Hverdagsolje
melk
fløte
grønnsakskraft
Hvit trøffelolje
Hvitt trøffelsalt
sort pepper
mandariner
Parmesankrem med trøffel