Salaten fungerer like godt til dessert som til forrett! Denne friske salaten er en perfekt som avslutning på et godt måltid, særlig med pisket krem eller vaniljeis til.
Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Forvarmovnen til 180 grader, over- og undervarme. Bland 1liten ss jordbær balsamico med mandlene, og stek dem i 10 minutter. Kjøl ned og sett til side
Vask limen. Riv skallet og skvis ut 1 ss saft av limen
Del jordbærene i 4 og finhakk myntebladene
Lag en dressing av 2 ss fruktig olivenolje, 1 ss limesaft og 2 ss jordbærbalsamico og limeskall. Ha dressingen over jordbærene. La de marinere i 20 minutter i kjøleskapet
Knus ristede mandler i små biter. Dryss så mynteblader og mandler over de marinerte jordbærene, og smak til med nykvernet sortpepper
Forvarmovnen til 180 grader, over- og undervarme. Bland 1liten ss jordbær balsamico med mandlene, og stek dem i 10 minutter. Kjøl ned og sett til side
Vask limen. Riv skallet og skvis ut 1 ss saft av limen
Del jordbærene i 4 og finhakk myntebladene
Lag en dressing av 2 ss fruktig olivenolje, 1 ss limesaft og 2 ss jordbærbalsamico og limeskall. Ha dressingen over jordbærene. La de marinere i 20 minutter i kjøleskapet
Knus ristede mandler i små biter. Dryss så mynteblader og mandler over de marinerte jordbærene, og smak til med nykvernet sortpepper