Carpaccio av jordbær servert med sorbet, kanskje den perfekte desserten i sommervarmen?!
Carpaccio av jordbær servert med sorbet, kanskje den perfekte desserten i sommervarmen?!
jordbær
Eddik med bringebær
Blomsterhonning med kandisert sitron
lime
3 - 4 basilikumblader
jordbærsorbet
Kutt jordbærene i tynne skiver og fordel de i en rosett på 2 desserttallerkener.
Riv limeskall over jordbærskivene. Kutt basilikumbladene i tynne strimler og fordel fint over.
Del limen i 2 og press ut saften i en liten bolle. Bland inn bringebæreddik og blomsterhonning med kandisert sitron.
Legg en skje med jordbærsorbet i midten av hver tallerken. Ringle over limejiucen og server!
Tilberedning
Kutt jordbærene i tynne skiver og fordel de i en rosett på 2 desserttallerkener.
Riv limeskall over jordbærskivene. Kutt basilikumbladene i tynne strimler og fordel fint over.
Del limen i 2 og press ut saften i en liten bolle. Bland inn bringebæreddik og blomsterhonning med kandisert sitron.
Legg en skje med jordbærsorbet i midten av hver tallerken. Ringle over limejiucen og server!
ingredienser
jordbær
Eddik med bringebær
Blomsterhonning med kandisert sitron
lime
3 - 4 basilikumblader
jordbærsorbet