Frist for å varene før julaften var 16. des! - Klikk & Hent er midlertidig stengt i flere butikker grunnet stor pågang.

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

JORDBÆRCARPACCIO MED SORBET

Carpaccio av jordbær servert med sorbet, kanskje den perfekte desserten i sommervarmen?!

Totaltid: 20 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Enkel
4

Porsjoner

Carpaccio av jordbær servert med sorbet, kanskje den perfekte desserten i sommervarmen?!

250 g

jordbær

1 ss

Eddik med bringebær

1 ts

Blomsterhonning med kandisert sitron

1

lime

3 - 4 basilikumblader

2 kuler

jordbærsorbet

1. 

Kutt jordbærene i tynne skiver og fordel de i en rosett på 2 desserttallerkener.


2. 

Riv limeskall over jordbærskivene. Kutt basilikumbladene i tynne strimler og fordel fint over. 


3. 

Del limen i 2 og press ut saften i en liten bolle. Bland inn bringebæreddik og blomsterhonning med kandisert sitron.


4. 

Legg en skje med jordbærsorbet i midten av hver tallerken. Ringle over limejiucen og server!


Tilberedning

1. 

Kutt jordbærene i tynne skiver og fordel de i en rosett på 2 desserttallerkener.


2. 

Riv limeskall over jordbærskivene. Kutt basilikumbladene i tynne strimler og fordel fint over. 


3. 

Del limen i 2 og press ut saften i en liten bolle. Bland inn bringebæreddik og blomsterhonning med kandisert sitron.


4. 

Legg en skje med jordbærsorbet i midten av hver tallerken. Ringle over limejiucen og server!


ingredienser

250 g

jordbær

1 ss

Eddik med bringebær

1 ts

Blomsterhonning med kandisert sitron

1

lime

3 - 4 basilikumblader

2 kuler

jordbærsorbet

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer