INDISKINSPIRERT RETT MED LINSER OG SØTPOTETER

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!
header linsesuppe
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 45 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger
  • Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk
  • Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger
  • Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til
  • Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter
  • Ta kjelen av platen og ha i limesaften
  • Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest
    linsesuppe
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger
  • Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk
  • Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger
  • Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til
  • Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter
  • Ta kjelen av platen og ha i limesaften
  • Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest
    linsesuppe
Olivier Pean
Loading...