Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!
Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!
løk
rød paprika
gulrøtter
Hverdagsolje
raspet fersk ingefær
spisskumen
kardemomme
karri
Havsalt fra Camargue
søtpoteter
små tomater
røde linser
varmt vann, noe mindre hvis risen sløyfes
basmatiris, kan sløyfes
grønt eple
nykvernet sort pepper
lime - kun saften
rømme
koriander
FIRST Harvest olivenolje, eller en annen intens olivenolje
Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger
Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk
Skrell og kutt søtpoteter i store terninger, kutt tomater i store terninger
Tilsett søtpotet, tomat, røde linser og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til
Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter
Ta kjelen av platen og ha i limesaften
Server i dype tallerkener med 1 god spiseskje rømme. Dryss over koriander og ringle over en 1 ss First Harvest olivenolje
Tilberedning
Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger
Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk
Skrell og kutt søtpoteter i store terninger, kutt tomater i store terninger
Tilsett søtpotet, tomat, røde linser og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til
Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter
Ta kjelen av platen og ha i limesaften
Server i dype tallerkener med 1 god spiseskje rømme. Dryss over koriander og ringle over en 1 ss First Harvest olivenolje
ingredienser
løk
rød paprika
gulrøtter
Hverdagsolje
raspet fersk ingefær
spisskumen
kardemomme
karri
Havsalt fra Camargue
søtpoteter
små tomater
røde linser
varmt vann, noe mindre hvis risen sløyfes
basmatiris, kan sløyfes
grønt eple
nykvernet sort pepper
lime - kun saften
rømme
koriander
FIRST Harvest olivenolje, eller en annen intens olivenolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 399
kr 699
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 399
kr 699
kr 109