Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

INDISKINSPIRERT RETT MED LINSER OG SØTPOTETER

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!

2

løk

1

rød paprika

2

gulrøtter

500 g

søtpoteter

150 g

røde linser

2

små tomater

1

grønt eple

1

raspet fersk ingefær

1 ss

spisskumen

.5 ss

kardemomme

2 ss

karri

200 g

rømme

1

lime - kun saften

koriander

Havsalt fra Camargue

nykvernet Sort pepper

2 ss

Hverdagsolje

1 l

varmt vann

First Harvest

100 g

Basmatiris, kan sløyfes

1. 

Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger


2. 

Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk


3. 

Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger


4. 

Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til


5. 

Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter


6. 

Ta kjelen av platen og ha i limesaften


7. 

Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest


Tilberedning

1. 

Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger


2. 

Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk


3. 

Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger


4. 

Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til


5. 

Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter


6. 

Ta kjelen av platen og ha i limesaften


7. 

Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest


ingredienser

2

løk

1

rød paprika

2

gulrøtter

500 g

søtpoteter

150 g

røde linser

2

små tomater

1

grønt eple

1

raspet fersk ingefær

1 ss

spisskumen

.5 ss

kardemomme

2 ss

karri

200 g

rømme

1

lime - kun saften

koriander

Havsalt fra Camargue

nykvernet Sort pepper

2 ss

Hverdagsolje

1 l

varmt vann

First Harvest

100 g

Basmatiris, kan sløyfes

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter