LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

HVIT PIZZA MED SJAMPINJONG, OLIVEN OG TRØFFELOLJE

Oppdag vår deilige vegetariske pizza, som har fått et løft med de rike smakene av trøffelolje og trøffelsalt. Toppet med sesongens friske grønnsaker og en sprø bunn, gir denne oppskriften gourmetsmak til en enkel rett. Perfekt til en koselig middag eller for å imponere gjestene dine med et snev av eleganse.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag
Enkel
4

Porsjoner

Oppdag vår deilige vegetariske pizza, som har fått et løft med de rike smakene av trøffelolje og trøffelsalt. Toppet med sesongens friske grønnsaker og en sprø bunn, gir denne oppskriften gourmetsmak til en enkel rett. Perfekt til en koselig middag eller for å imponere gjestene dine med et snev av eleganse.

250 g

Hvetemel

1 ts

salt

15 g

gjær

3 ss

Hverdagsolje

1.5 dl

vann

1 ss

crème fraîche

0.5

brokkoli

10

søtpoteter

1

sjampinjong

1

neve ruccolasalat

1

buffalo mozzarella

2

klyper trøffelsalt

Hvit trøffelolje

Sort Lucques Oliven med trøffel

Nykvernet sort pepper

1. 

Bland hvetemelet, gjæren og saltet i en bolle. Tilsett hverdagsoljen og vann. Elt deigen til den gir litt motstand.


2. 

Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve 2 timer i kjøleskapet.


3. 

Forvarm ovnen på 180 grader med stekebrettet i ovnen så det også blir varmt.


4. 

Skrell søtpotetene og strimle dem i tynne skiver, ca. 5 mm tykke. Dryss over salt.


5. 

Skjær sjampinjongen i skiver, mozzarellaen i 4-5 skiver og del brokkolien i små biter.


6. 

Ha 1 ss hverdagsolje i en stekepanne og stek søtpotetskivene i 2 minutter på hver side.


7. 

Stek så sjampinjongskivene i 40 sekunder.


8. 

Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett.


9. 

Smør crème fraîche over pizzaen.


10. 

Fordel så søtpotetskivene, soppen, mozzarellaskivene, trøffelolivenene og brokkolien over pizzadeigen.


11. 

Smak til med trøffelsalt og pepper.


12. 

Stek pizzaen i ca. 10 minutter.


13. 

Dander ruccola over pizzaen og ringle trøffelolje over før servering.


Tilberedning

1. 

Bland hvetemelet, gjæren og saltet i en bolle. Tilsett hverdagsoljen og vann. Elt deigen til den gir litt motstand.


2. 

Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve 2 timer i kjøleskapet.


3. 

Forvarm ovnen på 180 grader med stekebrettet i ovnen så det også blir varmt.


4. 

Skrell søtpotetene og strimle dem i tynne skiver, ca. 5 mm tykke. Dryss over salt.


5. 

Skjær sjampinjongen i skiver, mozzarellaen i 4-5 skiver og del brokkolien i små biter.


6. 

Ha 1 ss hverdagsolje i en stekepanne og stek søtpotetskivene i 2 minutter på hver side.


7. 

Stek så sjampinjongskivene i 40 sekunder.


8. 

Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett.


9. 

Smør crème fraîche over pizzaen.


10. 

Fordel så søtpotetskivene, soppen, mozzarellaskivene, trøffelolivenene og brokkolien over pizzadeigen.


11. 

Smak til med trøffelsalt og pepper.


12. 

Stek pizzaen i ca. 10 minutter.


13. 

Dander ruccola over pizzaen og ringle trøffelolje over før servering.


ingredienser

250 g

Hvetemel

1 ts

salt

15 g

gjær

3 ss

Hverdagsolje

1.5 dl

vann

1 ss

crème fraîche

0.5

brokkoli

10

søtpoteter

1

sjampinjong

1

neve ruccolasalat

1

buffalo mozzarella

2

klyper trøffelsalt

Hvit trøffelolje

Sort Lucques Oliven med trøffel

Nykvernet sort pepper

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer