Oppdag vår deilige vegetariske pizza, som har fått et løft med de rike smakene av trøffelolje og trøffelsalt. Toppet med sesongens friske grønnsaker og en sprø bunn, gir denne oppskriften gourmetsmak til en enkel rett. Perfekt til en koselig middag eller for å imponere gjestene dine med et snev av eleganse.
Oppdag vår deilige vegetariske pizza, som har fått et løft med de rike smakene av trøffelolje og trøffelsalt. Toppet med sesongens friske grønnsaker og en sprø bunn, gir denne oppskriften gourmetsmak til en enkel rett. Perfekt til en koselig middag eller for å imponere gjestene dine med et snev av eleganse.
Hvetemel
salt
gjær
Hverdagsolje
vann
crème fraîche
brokkoli
søtpoteter
sjampinjong
neve ruccolasalat
buffalo mozzarella
klyper trøffelsalt
Hvit trøffelolje
Sort Lucques Oliven med trøffel
Nykvernet sort pepper
Bland hvetemelet, gjæren og saltet i en bolle. Tilsett hverdagsoljen og vann. Elt deigen til den gir litt motstand.
Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve 2 timer i kjøleskapet.
Forvarm ovnen på 180 grader med stekebrettet i ovnen så det også blir varmt.
Skrell søtpotetene og strimle dem i tynne skiver, ca. 5 mm tykke. Dryss over salt.
Skjær sjampinjongen i skiver, mozzarellaen i 4-5 skiver og del brokkolien i små biter.
Ha 1 ss hverdagsolje i en stekepanne og stek søtpotetskivene i 2 minutter på hver side.
Stek så sjampinjongskivene i 40 sekunder.
Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett.
Smør crème fraîche over pizzaen.
Fordel så søtpotetskivene, soppen, mozzarellaskivene, trøffelolivenene og brokkolien over pizzadeigen.
Smak til med trøffelsalt og pepper.
Stek pizzaen i ca. 10 minutter.
Dander ruccola over pizzaen og ringle trøffelolje over før servering.
Tilberedning
Bland hvetemelet, gjæren og saltet i en bolle. Tilsett hverdagsoljen og vann. Elt deigen til den gir litt motstand.
Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og la deigen heve 2 timer i kjøleskapet.
Forvarm ovnen på 180 grader med stekebrettet i ovnen så det også blir varmt.
Skrell søtpotetene og strimle dem i tynne skiver, ca. 5 mm tykke. Dryss over salt.
Skjær sjampinjongen i skiver, mozzarellaen i 4-5 skiver og del brokkolien i små biter.
Ha 1 ss hverdagsolje i en stekepanne og stek søtpotetskivene i 2 minutter på hver side.
Stek så sjampinjongskivene i 40 sekunder.
Kjevle ut deigen til ønsket form og legg den på et stekebrett.
Smør crème fraîche over pizzaen.
Fordel så søtpotetskivene, soppen, mozzarellaskivene, trøffelolivenene og brokkolien over pizzadeigen.
Smak til med trøffelsalt og pepper.
Stek pizzaen i ca. 10 minutter.
Dander ruccola over pizzaen og ringle trøffelolje over før servering.
ingredienser
Hvetemel
salt
gjær
Hverdagsolje
vann
crème fraîche
brokkoli
søtpoteter
sjampinjong
neve ruccolasalat
buffalo mozzarella
klyper trøffelsalt
Hvit trøffelolje
Sort Lucques Oliven med trøffel
Nykvernet sort pepper