LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

HVIT FISK MED SEMITØRKEDE CHERRYTOMATER OG OLIVENPESTATO

En enkel og smakfull oppskrift hvor hvit fisk kombineres med en aromatisk blanding av semitørkede cherrytomater, ansjos, kapers, og en intens olivenolje. Perfekt til middag, servert med basmatiris og et hint av persille.

Tilberedning: 20 minutter
Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Enkel
4

Porsjoner

En enkel og smakfull oppskrift hvor hvit fisk kombineres med en aromatisk blanding av semitørkede cherrytomater, ansjos, kapers, og en intens olivenolje. Perfekt til middag, servert med basmatiris og et hint av persille.

4

fileter hvit fisk, f. eks kveite, skrei eller torsk

2 ss

Semitørkede cherrytomater

4

ansjosfileter

2 ts

kapers

3.8

hvitløksfedd

4 ts

finhakket gressløk og persille

2 ss

Pestato med sorte leccino oliven

3 ss

intens olivenolje, f. eks Segura y Gomez

nykvernet, sort pepper

1. 

Forvarm ovnen til 190 ºC


2. 

Finhakk Semitørkede cherrytomater, ansjos, kapers, hvitløk og urter


3. 

Ha de hakkede ingrediensene en liten bolle og tilsett Pestato med sorte leccino oliven og Intens olivenolje. Bland det hele godt


4. 

Legg fiskefiletene i en lett oljet ildfast form


5. 

Fordel blandingen over fiskefiletene og kvern over litt sort pepper


6. 

Stek i nedre tredjedel av ovnen i ca. 10 minutter til fisken er gjennomstekt


7. 

Server med basmatiris, gjerne med litt persille og olivenolje over!


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 190 ºC


2. 

Finhakk Semitørkede cherrytomater, ansjos, kapers, hvitløk og urter


3. 

Ha de hakkede ingrediensene en liten bolle og tilsett Pestato med sorte leccino oliven og Intens olivenolje. Bland det hele godt


4. 

Legg fiskefiletene i en lett oljet ildfast form


5. 

Fordel blandingen over fiskefiletene og kvern over litt sort pepper


6. 

Stek i nedre tredjedel av ovnen i ca. 10 minutter til fisken er gjennomstekt


7. 

Server med basmatiris, gjerne med litt persille og olivenolje over!


ingredienser

4

fileter hvit fisk, f. eks kveite, skrei eller torsk

2 ss

Semitørkede cherrytomater

4

ansjosfileter

2 ts

kapers

3.8

hvitløksfedd

4 ts

finhakket gressløk og persille

2 ss

Pestato med sorte leccino oliven

3 ss

intens olivenolje, f. eks Segura y Gomez

nykvernet, sort pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer