Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!