Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
hvetemel
havregryn
sammalt rug grov
solsikkekjerner
gjær
vann
Hverdagsolje
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
Tilberedning
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
ingredienser
hvetemel
havregryn
sammalt rug grov
solsikkekjerner
gjær
vann
Hverdagsolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 699