HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING

Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
DSC
Forberedelsestid 2 %s t
Koketid 40 minutes
Total tid 2 %s t 40 minutes
Porsjoner 1 brød
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
  • Deigen skal være relativt klissete.
  • La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
  • Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
  • Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
  • Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
    DSC
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
  • Deigen skal være relativt klissete.
  • La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
  • Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
  • Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
  • Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
    DSC
Olivier Pean