HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING
Olivier PeanVelsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Ingen rating
Forberedelsestid 2 %s t timer
Koketid 40 minutter min
Total tid 2 %s t timer 40 minutter min
Hva lager du Bakst
Porsjoner 1 brød
Ingredienser
- 450-500 g hvetemel
- 70 g havregryn
- 80 g sammalt rug grov
- 20 g solsikkekjerner
- 15 g gjær
- 5,5 dl vann
- 0,1 dl Hverdagsolje
Instruksjoner
- Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
- Deigen skal være relativt klissete.
- La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
- Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
- Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
- Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING
Olivier PeanVelsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Ingen rating
Forberedelsestid 2 %s t timer
Koketid 40 minutter min
Total tid 2 %s t timer 40 minutter min
Hva lager du Bakst
Porsjoner 1 brød
Ingredienser
- 450-500 g hvetemel
- 70 g havregryn
- 80 g sammalt rug grov
- 20 g solsikkekjerner
- 15 g gjær
- 5,5 dl vann
- 0,1 dl Hverdagsolje
Instruksjoner
- Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
- Deigen skal være relativt klissete.
- La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
- Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
- Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
- Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!