Min profil

DSC

HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING

Olivier Pean
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Ingen rating
Forberedelsestid 2 %s t
Koketid 40 minutter
Total tid 2 %s t 40 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 1 brød

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
  • Deigen skal være relativt klissete.
  • La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
  • Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
  • Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
  • Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING

Olivier Pean
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Ingen rating
Forberedelsestid 2 %s t
Koketid 40 minutter
Total tid 2 %s t 40 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 1 brød

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
  • Deigen skal være relativt klissete.
  • La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
  • Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
  • Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
  • Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!