Prøv vår herlige hummus, proppfull av gode smaker!
Prøv vår herlige hummus, proppfull av gode smaker!
hermetiske kikerter
Balsamico med sitron fra Menton
Olivenolje med grønn sitron + til å ringle over
hvitløksfedd
Pestato med soltørkede tomater + 2 ts til topping
Urtesalt til salat & pasta
finhakket persille og gressløk
Sil kikertene og ta vare på laken. Rens kikertene godt under rennende vann
Ha en kikerter, Balsamico med sitron fra Menton, Olivenolje med grønn sitron, hvitløk, Pestato med soltørkede tomater og Urtesalt til salat & pasta en blender
Kjør det hele til en jevn blanding. Hvis konsistensen er litt for tørr kan du helle i noe av kikertlaken, dette tilfører fuktighet og gir en mer kremet hummus
Bruk en skje eller slikkepott til å flytte hummusen over i en serveringsskål. Fordel Pestato med soltørkede tomater og urter over, og ringle over Olivenolje med grønn sitron
Server med for eksempel gulrot, selleristang, sukkererter, reddik, salt kjeks eller ristede brød
Tilberedning
Sil kikertene og ta vare på laken. Rens kikertene godt under rennende vann
Ha en kikerter, Balsamico med sitron fra Menton, Olivenolje med grønn sitron, hvitløk, Pestato med soltørkede tomater og Urtesalt til salat & pasta en blender
Kjør det hele til en jevn blanding. Hvis konsistensen er litt for tørr kan du helle i noe av kikertlaken, dette tilfører fuktighet og gir en mer kremet hummus
Bruk en skje eller slikkepott til å flytte hummusen over i en serveringsskål. Fordel Pestato med soltørkede tomater og urter over, og ringle over Olivenolje med grønn sitron
Server med for eksempel gulrot, selleristang, sukkererter, reddik, salt kjeks eller ristede brød
ingredienser
hermetiske kikerter
Balsamico med sitron fra Menton
Olivenolje med grønn sitron + til å ringle over
hvitløksfedd
Pestato med soltørkede tomater + 2 ts til topping
Urtesalt til salat & pasta
finhakket persille og gressløk
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: