HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER
Olivier PeanHøstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
Ingen rating
Forberedelsestid 40 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 1 %s t hr 10 minutter min
Ingredienser
- 1 rødbet
- 1 gulbete
- 1 gulrot
- 1 hvit gulrot
- 0,5 sellerirot
- 1 eple
- 0,5 sitron - saften fra sitronen
- 1 ss flytende honning (liten ss)
- Hverdagsolje
- 1 ts Økologisk Kryddermiks pasta og pizza
- Sort Kampot pepper nykvernet
- feldsalat
- persilleblad, grovhakket
- fersk chevre
- Høstolje eller Balsansert/intens olivenolje
- Balsamico med trøffel
- Trøffelsalt
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
- Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
- Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
- Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
- Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
- Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER
Olivier PeanHøstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
Ingen rating
Forberedelsestid 40 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 1 %s t hr 10 minutter min
Ingredienser
- 1 rødbet
- 1 gulbete
- 1 gulrot
- 1 hvit gulrot
- 0,5 sellerirot
- 1 eple
- 0,5 sitron - saften fra sitronen
- 1 ss flytende honning (liten ss)
- Hverdagsolje
- 1 ts Økologisk Kryddermiks pasta og pizza
- Sort Kampot pepper nykvernet
- feldsalat
- persilleblad, grovhakket
- fersk chevre
- Høstolje eller Balsansert/intens olivenolje
- Balsamico med trøffel
- Trøffelsalt
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
- Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
- Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
- Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
- Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
- Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!