Hjemmelaget barbecue saus er enkelt å lage og digg tilbehør til sommerens grillmat.
Hjemmelaget barbecue saus er enkelt å lage og digg tilbehør til sommerens grillmat.
Hverdagsolje
finhakket hvitløk
balsamicoeddik av Modena IGP
finhakket løk
røkt paprika
Espelette chilipulver
tomatpuré
vann
Balsamico med eple
honning
worcestersaus
whisky
Varm olivenoljen i en kjele på middels varme.
Tilsett finhakket løk og krydder, fres i 5 - 6 minutter. Tilsett finhakket hvitløk og stek videre i 1 - 2 minutter. Rør jevnlig slik at hvitløken ikke svir seg.
Tilsett tomatpuré og vann. Bland godt før du tilsetter honning, balsamico, worcestersaus og whisky.
La det småkoke i 45 minutter på lav varme. Husk å røre innimellom slik at sausen ikke fester seg i bunnen av kjelen.
Skru av varmen og la sausen avkjøles. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskap.
Tilberedning
Varm olivenoljen i en kjele på middels varme.
Tilsett finhakket løk og krydder, fres i 5 - 6 minutter. Tilsett finhakket hvitløk og stek videre i 1 - 2 minutter. Rør jevnlig slik at hvitløken ikke svir seg.
Tilsett tomatpuré og vann. Bland godt før du tilsetter honning, balsamico, worcestersaus og whisky.
La det småkoke i 45 minutter på lav varme. Husk å røre innimellom slik at sausen ikke fester seg i bunnen av kjelen.
Skru av varmen og la sausen avkjøles. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskap.
ingredienser
Hverdagsolje
finhakket hvitløk
balsamicoeddik av Modena IGP
finhakket løk
røkt paprika
Espelette chilipulver
tomatpuré
vann
Balsamico med eple
honning
worcestersaus
whisky
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 179
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 179