Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
sukker
banan
melk
Hasselnøttsalt
banan
Blodappelsinbalsamico
sitronsaft
kremfløte
Lemon curd
Gul sitronolje
Hasselnøttkrem med olivenolje
melk
Canistrelli med anis
Litt banan til pynt
Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.
Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan
Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen
Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt
Tilberedning
Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.
Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan
Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen
Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt
ingredienser
sukker
banan
melk
Hasselnøttsalt
banan
Blodappelsinbalsamico
sitronsaft
kremfløte
Lemon curd
Gul sitronolje
Hasselnøttkrem med olivenolje
melk
Canistrelli med anis
Litt banan til pynt