Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
BANANKARAMELL
Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.
BANANKOMPOTT
Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan
LEMON CURD-KREM
Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen
HASSELNØTTKREM
Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt
Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.
BANANKOMPOTT
Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan
LEMON CURD-KREM
Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen
HASSELNØTTKREM
Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt