Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
DSC

HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL

Olivier Pean
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Hva lager du 17. mai, Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

BANANKARAMELL

BANANKOMPOTT

LEMON-CURD KREM

Instruksjoner
 

BANANKARAMELL

  • Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.

BANANKOMPOTT

  • Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan

LEMON CURD-KREM

  • Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
  • Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
  • Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen

HASSELNØTTKREM

  • Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
  • Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL

Olivier Pean
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Hva lager du 17. mai, Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

BANANKARAMELL

BANANKOMPOTT

LEMON-CURD KREM

Instruksjoner
 

BANANKARAMELL

  • Smelt sukker på medium varme i en kasserolle. Knus banan med en gaffel, og rør sammen med melk. Når karamellen har fått en lys farge, tilsett melk/banan og rør godt sammen. Bruk en stavmikser og kjør banankaramellblandingen glatt. Til slutt bland i Hasselnøttsalt og kjøl ned.

BANANKOMPOTT

  • Kutt bananen i terninger og bland med sitronsaft og Blodappelsinbalsamico. Bruk en visp som morter for å knuse bananbitene forsiktig, ikke mos de helt, det skal være noen biter av banan

LEMON CURD-KREM

  • Pisk fløte til krem og vend forsiktig inn Lemon curd
  • Ha banankaramellen i en sprøytepose og fordel i 4 eller 8 små glass
  • Fordel banankompotten over karamellen og strø over knust Canistrelli med anis. Deretter fordel Lemon curd-krem i hvert glass og ha 1 ts Gul sitronolje over Lemon curd-kremen

HASSELNØTTKREM

  • Bland sammen melk og Hasselnøttkrem med olivenolje. Ha kremen i en sprøytepose og fordel over hvert glass.
  • Dander med banan og dryss over litt Hasselnøttsalt
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!