Nydelig gulrot-terte med solbærbalsamico og timian.
Nydelig gulrot-terte med solbærbalsamico og timian.
Ingredienser til deigen
hvetemel
hverdagsolje
vann
tørket timian
klype salt
Ingredienser til fyll
gulrøtter
salt
egg
kremfløte
høstolje
fedd hvitløk
curry
knivspisser espelette krydder
klyper urtesalt til salat og pasta
Håndfull bladpersille
Balsamico med solbær
Bland alle ingrediensene til deigen, kna til du har en fast og smidig deig. La den hvile i 10 minutter på benken før du kjevler deigen ut slik at den passer i en paiform.
Skrell gulrøttene og bruk en potetskreller til å lage lange tynne strimler.
Kok opp vannet med salt og forvell strimlene av gulrøttene i ca. 2 minutter. Ta ut av vannet og legg til side.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland eggene med fløte, olivenolje, finhakket hvitløk, urtesalt til salat pasta, nykvernet sort pepper og Espelette krydder.
Legg gulrøttene i bunnen av paiformen, hell kremen over og stekt cirka 45 minutter.
Etter steking: ringle over ca. 1 ts balsamico med solbær, høstolje og bladpersille.
Tilberedning
Bland alle ingrediensene til deigen, kna til du har en fast og smidig deig. La den hvile i 10 minutter på benken før du kjevler deigen ut slik at den passer i en paiform.
Skrell gulrøttene og bruk en potetskreller til å lage lange tynne strimler.
Kok opp vannet med salt og forvell strimlene av gulrøttene i ca. 2 minutter. Ta ut av vannet og legg til side.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland eggene med fløte, olivenolje, finhakket hvitløk, urtesalt til salat pasta, nykvernet sort pepper og Espelette krydder.
Legg gulrøttene i bunnen av paiformen, hell kremen over og stekt cirka 45 minutter.
Etter steking: ringle over ca. 1 ts balsamico med solbær, høstolje og bladpersille.
ingredienser
Ingredienser til deigen
hvetemel
hverdagsolje
vann
tørket timian
klype salt
Ingredienser til fyll
gulrøtter
salt
egg
kremfløte
høstolje
fedd hvitløk
curry
knivspisser espelette krydder
klyper urtesalt til salat og pasta
Håndfull bladpersille
Balsamico med solbær