GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT
En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Total tid 15 minutter min
Ingredienser
- 1 stk Tomat
- 1 stk Sjalottløk
- 2 stk Avocado spisemoden
- 2,5 ss Grand Cru Olivenolje mild
- 1 ts Chiliolje
- Timut pepper nykvernet
- Urtesalt til fisk
- 3 ss Grapefruktbalsamico
- 200 g Reker kan erstattes med krabbeklør
- 1 stk Grapefrukt
- 4 ss Hasselnøtter
Instruksjoner
- Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger
- Finhakk sjalottløken
- Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje
- Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene
- Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper
- Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen
- Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet
- Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico
- Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side
- Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg
- Fyll skåler med avokadokremen.
- Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT
En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Total tid 15 minutter min
Ingredienser
- 1 stk Tomat
- 1 stk Sjalottløk
- 2 stk Avocado spisemoden
- 2,5 ss Grand Cru Olivenolje mild
- 1 ts Chiliolje
- Timut pepper nykvernet
- Urtesalt til fisk
- 3 ss Grapefruktbalsamico
- 200 g Reker kan erstattes med krabbeklør
- 1 stk Grapefrukt
- 4 ss Hasselnøtter
Instruksjoner
- Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger
- Finhakk sjalottløken
- Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje
- Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene
- Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper
- Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen
- Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet
- Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico
- Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side
- Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg
- Fyll skåler med avokadokremen.
- Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter
Tid Under 20 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!