LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRESK SALAT MED FETAOST

Gresk salat er enkelt, men utrolig godt – spesielt på varme sommerdager! Spis den alene som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

Totaltid: 10 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Gresk salat er enkelt, men utrolig godt – spesielt på varme sommerdager! Spis den alene som en lett lunsj, eller som tilbehør til sommerens grillmat. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

1

agurk

1

rødløk

400 g

tomater

3 ss

Hverdagolje

1

sitron

1

neve Stenfrie Taggiasca oliven 

Urtesalt til salat og pasta

1

blokk Fetaost

1. 

Del agurken i biter, rødløk i tynne skiver og tomater i båter. Ha i en skål sammen med oliven.


2. 

Ringle over olivenolje, skvis over saften fra en halv sitron og smak til med urtesalt. Bland sammen.


3. 

Legg en fetaost på toppen, og ha gjerne over litt ekstra urtesalt og olivenolje før servering.


Tilberedning

1. 

Del agurken i biter, rødløk i tynne skiver og tomater i båter. Ha i en skål sammen med oliven.


2. 

Ringle over olivenolje, skvis over saften fra en halv sitron og smak til med urtesalt. Bland sammen.


3. 

Legg en fetaost på toppen, og ha gjerne over litt ekstra urtesalt og olivenolje før servering.


ingredienser

1

agurk

1

rødløk

400 g

tomater

3 ss

Hverdagolje

1

sitron

1

neve Stenfrie Taggiasca oliven 

Urtesalt til salat og pasta

1

blokk Fetaost

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer