Min profil

85. Gravlaks med eggemouse scaled

GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE

Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord
Ingen rating
Koketid 1 %s t
Total tid 1 %s t
Hva lager du 17. mai, Forrett, Jul
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
  • Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
  • Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
  • Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
  • Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
  • Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
  • Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

85. Gravlaks med eggemouse scaled

GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE

Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord
Ingen rating
Koketid 1 %s t
Total tid 1 %s t
Hva lager du 17. mai, Forrett, Jul
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
  • Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
  • Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
  • Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
  • Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
  • Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
  • Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!