GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE

Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord
85. Gravlaks med eggemouse scaled
Koketid 1 %s t
Total tid 1 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
  • Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
  • Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
  • Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
  • Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
  • Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
  • Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue

Tilberedning
 

  • Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
  • Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
  • Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
  • Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
  • Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
  • Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
  • Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue