GLASERTE GRØNNSAKER MED ROSMARINOLJE
Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
Ingen rating
Koketid 1 %s t hr 20 minutter min
Total tid 1 %s t hr 20 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 2 stk små gulrøtter
- 1 stk pastinakk
- ¼ stk søtpotet
- ¼ stk sellerirot
- 4 stk poteter
- 3 ss Hverdagsolje
- 3 ss 12 års lagret balsamico
- ½ stk appelsin
- Havsalt fra Camargue
- Kampot-pepper
- Rosmarinolje
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
- Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
- Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
- Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
- Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
Merknader
Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
GLASERTE GRØNNSAKER MED ROSMARINOLJE
Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
Ingen rating
Koketid 1 %s t hr 20 minutter min
Total tid 1 %s t hr 20 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 2 stk små gulrøtter
- 1 stk pastinakk
- ¼ stk søtpotet
- ¼ stk sellerirot
- 4 stk poteter
- 3 ss Hverdagsolje
- 3 ss 12 års lagret balsamico
- ½ stk appelsin
- Havsalt fra Camargue
- Kampot-pepper
- Rosmarinolje
Instruksjoner
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
- Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
- Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
- Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
- Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
Merknader
Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!