Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
rødløk
hvitløk
små gulrøtter
pastinakkpastinakk
søtpotet
sellerirot
poteter
Hverdagsolje
12 års lagret balsamico
appelsin
Havsalt fra Camargue
Kampot-pepper
Rosmarinolje
Forvarm ovnen til 200 grader
Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 grader
Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
ingredienser
rødløk
hvitløk
små gulrøtter
pastinakkpastinakk
søtpotet
sellerirot
poteter
Hverdagsolje
12 års lagret balsamico
appelsin
Havsalt fra Camargue
Kampot-pepper
Rosmarinolje