Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.
Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.
liten løk
agurk
rød paprika
hvitløksfedd
modne tomater
gul mango
salt
vann
balansert olivenolje
Mangobalsamico*
Havsalt fra Camargue
nykvernet rødt Phu Quoc pepper
Vellagret hvit balsamicoeddik
Skjær løken i biter
Skjær hvitløken i 2 og fjern det grønne i midten
Skrell agurken og skjær den i biter
Fjern frøene fra paprikaen og skjær den i biter
Skjær tomatene i båter
Skrell mangoen og skjær den i biter
Bland løken, hvitløken, agurken, paprikaen, salt og mangoen i en skål
Tilsett vann og kjør det glatt med en stavmikser
Sil gazpachoen og visp den sammen med olivenoljen og mangobalsamico. Sett den i kjøleskap i minst 2 timer
Server den kaldt og gjerne i små glass
Hell ca. 1 ts vellagret hvit balsamicoeddik over hvert glass
Tilberedning
Skjær løken i biter
Skjær hvitløken i 2 og fjern det grønne i midten
Skrell agurken og skjær den i biter
Fjern frøene fra paprikaen og skjær den i biter
Skjær tomatene i båter
Skrell mangoen og skjær den i biter
Bland løken, hvitløken, agurken, paprikaen, salt og mangoen i en skål
Tilsett vann og kjør det glatt med en stavmikser
Sil gazpachoen og visp den sammen med olivenoljen og mangobalsamico. Sett den i kjøleskap i minst 2 timer
Server den kaldt og gjerne i små glass
Hell ca. 1 ts vellagret hvit balsamicoeddik over hvert glass
ingredienser
liten løk
agurk
rød paprika
hvitløksfedd
modne tomater
gul mango
salt
vann
balansert olivenolje
Mangobalsamico*
Havsalt fra Camargue
nykvernet rødt Phu Quoc pepper
Vellagret hvit balsamicoeddik