Skrell 2/3 av agurken og del i større terninger
Del avokadoen i to og ha kjøttet i en mikser sammen med agurkbitene
Skrell hvitløken, fjern det grønne og ha den i mikseren
Skrell ingefæren og del i biter. Ha den i sammen med de andre ingrediensene
Til slutt ha i yoghurt, iskaldt vann, melk og espelette chilipulver
Kjør det glatt i mikseren i 2 minutter og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper. Tilsett 2 ss olivenolje og 2,5 ss sherryeddik, pisk godt sammen
Sett suppen i kjøleskapet i 2 timer før servering
Del eplet og resten av agurken i små terninger og strimle myntebladene. Fordel en del av disse ingredienser i små suppeboller
Ha gazpachoen i suppebollene og dander med resten av mynteblande og agurk- og eplebitene
Til slutt ringle cirka ½ ss olivenolje og ½ ss jordbærbalsamico over hver porsjon. Dander med balsamicoperler med sitron. Server iskald