Min profil

DSC

GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT

Olivier Pean
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
2 %s t
Total tid 2 %s t 15 minutter
Hva lager du 17. mai, Forrett, Suppe
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Skrell 2/3 av agurken og del i større terninger
  • Del avokadoen i to og ha kjøttet i en mikser sammen med agurkbitene
  • Skrell hvitløken, fjern det grønne og ha den i mikseren
  • Skrell ingefæren og del i biter. Ha den i sammen med de andre ingrediensene
  • Til slutt ha i yoghurt, iskaldt vann, melk og espelette chilipulver
  • Kjør det glatt i mikseren i 2 minutter og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper. Tilsett 2 ss olivenolje og 2,5 ss sherryeddik, pisk godt sammen
  • Sett suppen i kjøleskapet i 2 timer før servering
  • Del eplet og resten av agurken i små terninger og strimle myntebladene. Fordel en del av disse ingredienser i små suppeboller
  • Ha gazpachoen i suppebollene og dander med resten av mynteblande og agurk- og eplebitene
  • Til slutt ringle cirka ½ ss olivenolje og ½ ss jordbærbalsamico over hver porsjon. Dander med balsamicoperler med sitron. Server iskald
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT

Olivier Pean
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
2 %s t
Total tid 2 %s t 15 minutter
Hva lager du 17. mai, Forrett, Suppe
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Skrell 2/3 av agurken og del i større terninger
  • Del avokadoen i to og ha kjøttet i en mikser sammen med agurkbitene
  • Skrell hvitløken, fjern det grønne og ha den i mikseren
  • Skrell ingefæren og del i biter. Ha den i sammen med de andre ingrediensene
  • Til slutt ha i yoghurt, iskaldt vann, melk og espelette chilipulver
  • Kjør det glatt i mikseren i 2 minutter og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper. Tilsett 2 ss olivenolje og 2,5 ss sherryeddik, pisk godt sammen
  • Sett suppen i kjøleskapet i 2 timer før servering
  • Del eplet og resten av agurken i små terninger og strimle myntebladene. Fordel en del av disse ingredienser i små suppeboller
  • Ha gazpachoen i suppebollene og dander med resten av mynteblande og agurk- og eplebitene
  • Til slutt ringle cirka ½ ss olivenolje og ½ ss jordbærbalsamico over hver porsjon. Dander med balsamicoperler med sitron. Server iskald
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!