Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER

Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt

4 stk squash, vasket og revet
50 g sopp, vasket og hakket
1 stk løk, skrelles og hakkes
2 ss ricotta
0.4 bunt persille, hakkes
1 bunt gressløk eller basilikum
1 ts pinjekjerner, valnøtter eller ristede cashewnøtter
4 stk friske tomater eller 1 boks hakkede tomater
4 ss Extra virgin olivenolje
Parmesan
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
salt
pepper
1. 

Vask og rens grønnsakene som skal fylles. (Ta gjerne vare på kjøttet fra squash og/eller tomat og bruk dette i fyllet)


2. 

Varm opp 2 ss olivenolje i en stekepanne og la løk, kryddermiks, revet squash, hakket sopp, salt og pepper surre i 10 minutter


3. 

Ta pannen bort fra den varme platen og tilsett ricotta, parmesan, hakkede urter og hakkede pinjekjerner eller nøtter. Bland godt sammen


4. 

Fyll grønnsakene med blandingen og sett dem i en ildfast form


5. 

Hakk tomatene i små biter og hell tomatkjøttet over de fylte grønnsakene (eller hell innholdet direkte fra boksen om du bruker hakkede tomater)


6. 

Smak til med salt og pepper og ringle over litt olivenolje før steking


7. 

Stekes på 190°C i 20 til 30 minutter avhengig av størrelsen på grønnsakene


Tilberedning

1. 

Vask og rens grønnsakene som skal fylles. (Ta gjerne vare på kjøttet fra squash og/eller tomat og bruk dette i fyllet)


2. 

Varm opp 2 ss olivenolje i en stekepanne og la løk, kryddermiks, revet squash, hakket sopp, salt og pepper surre i 10 minutter


3. 

Ta pannen bort fra den varme platen og tilsett ricotta, parmesan, hakkede urter og hakkede pinjekjerner eller nøtter. Bland godt sammen


4. 

Fyll grønnsakene med blandingen og sett dem i en ildfast form


5. 

Hakk tomatene i små biter og hell tomatkjøttet over de fylte grønnsakene (eller hell innholdet direkte fra boksen om du bruker hakkede tomater)


6. 

Smak til med salt og pepper og ringle over litt olivenolje før steking


7. 

Stekes på 190°C i 20 til 30 minutter avhengig av størrelsen på grønnsakene


Ingridienser

4 stk squash, vasket og revet
50 g sopp, vasket og hakket
1 stk løk, skrelles og hakkes
2 ss ricotta
0.4 bunt persille, hakkes
1 bunt gressløk eller basilikum
1 ts pinjekjerner, valnøtter eller ristede cashewnøtter
4 stk friske tomater eller 1 boks hakkede tomater
4 ss Extra virgin olivenolje
Parmesan
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
salt
pepper

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

kr 109

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

kr 109

Flere smaksrike

Oppskrifter