FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER

Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
OLC
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 25 minutter
Total tid 55 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Vask og rens grønnsakene som skal fylles. (Ta gjerne vare på kjøttet fra squash og/eller tomat og bruk dette i fyllet)
  • Varm opp 2 ss olivenolje i en stekepanne og la løk, kryddermiks, revet squash, hakket sopp, salt og pepper surre i 10 minutter
  • Ta pannen bort fra den varme platen og tilsett ricotta, parmesan, hakkede urter og hakkede pinjekjerner eller nøtter. Bland godt sammen
  • Fyll grønnsakene med blandingen og sett dem i en ildfast form
  • Hakk tomatene i små biter og hell tomatkjøttet over de fylte grønnsakene (eller hell innholdet direkte fra boksen om du bruker hakkede tomater)
  • Smak til med salt og pepper og ringle over litt olivenolje før steking
  • Stekes på 190°C i 20 til 30 minutter avhengig av størrelsen på grønnsakene

For en versjon med kjøtt, bytt ut ricotta med malt kalvekjøtt og bind fyllet med 1 egg

    Catherine Kluger

    Tilberedning
     

    • Vask og rens grønnsakene som skal fylles. (Ta gjerne vare på kjøttet fra squash og/eller tomat og bruk dette i fyllet)
    • Varm opp 2 ss olivenolje i en stekepanne og la løk, kryddermiks, revet squash, hakket sopp, salt og pepper surre i 10 minutter
    • Ta pannen bort fra den varme platen og tilsett ricotta, parmesan, hakkede urter og hakkede pinjekjerner eller nøtter. Bland godt sammen
    • Fyll grønnsakene med blandingen og sett dem i en ildfast form
    • Hakk tomatene i små biter og hell tomatkjøttet over de fylte grønnsakene (eller hell innholdet direkte fra boksen om du bruker hakkede tomater)
    • Smak til med salt og pepper og ringle over litt olivenolje før steking
    • Stekes på 190°C i 20 til 30 minutter avhengig av størrelsen på grønnsakene

    For en versjon med kjøtt, bytt ut ricotta med malt kalvekjøtt og bind fyllet med 1 egg

      Catherine Kluger
      Loading...