Smelt smør, tilsett melk og rør inn egget. Varm opp til litt over 37 °C
Ha det våte i bakebollen til kjøkkenmaskinen, bland inn det tørre og elt deigen til du får en smidig deig. La den heve til ca. dobbel størrelse på et lunt sted. Slå deigen sammen og la den heve 10 minutter til
Bland pistasjkrem og sitronolje i en skål
Trykk eller kjevle ut deigen til et rektangel med tykkelse på ca. 1 cm. Bruk litt olivenolje på benken for å hindre at deigen fester seg. Bland pistasjkrem med sitronolje og smør utover deigen. Legg blåbær over deigen og rull den sammen
Del pølsen i to på langs, flett og form en kringle på et stekebrett med bakepapir. La den etterheve i ca. 40 minutter.
Stek kringlen i stekeovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter, til den får en gyllen farge
Avkjøl kringlen på rist og pynt med melisglasur med sitronsaft og hakkede pistasjnøtter