FENNIKELSALAT MED MARINERT RØDLØK

Smaksrik fennikelsalat med vår populære Pasjonsfruktbalsamico.
fennikelsalat marin rodlok pasj frukt balsamico
Forberedelsestid 1 %s t
15 minutter
Total tid 1 %s t 15 minutter
Hva lager du Forrett, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell rødløken, del den i båter og legg i en bolle
  • Lag en marinade av 2 ss Balsamico med pasjonsfrukt og 2 ss sitronsaft
  • Bland marinaden med rødløken, dekk til med plast, og la løken stå i kjøleskapet over natten
  • Skjær toppen av fennikelen (den grønne delen) og sett til side
  • Skjær den hvite delen av fenniklene i tynneskiver (bruk en skarp kniv eller en mandolin)
  • Dander fennikelen, den marinerte rødløken og toppen av fenniklene på et fat
  • Lag en dressing av 2 ss Sommerolje, 1ss Balsamico med pasjonsfrukt, 1 ts sitronsaft, Urtesalt til pasta & salat og nykvernet Hvitt Kampotpepper
  • Del pasjonsfrukten i to og fordel frøene over. salaten. Ringle over dressingen og resten av marinaden fra løken

Ingredienser

Ingredienser
  

*kan erstattes med Olivenolje med basilikum

    Tilberedning
     

    • Skrell rødløken, del den i båter og legg i en bolle
    • Lag en marinade av 2 ss Balsamico med pasjonsfrukt og 2 ss sitronsaft
    • Bland marinaden med rødløken, dekk til med plast, og la løken stå i kjøleskapet over natten
    • Skjær toppen av fennikelen (den grønne delen) og sett til side
    • Skjær den hvite delen av fenniklene i tynneskiver (bruk en skarp kniv eller en mandolin)
    • Dander fennikelen, den marinerte rødløken og toppen av fenniklene på et fat
    • Lag en dressing av 2 ss Sommerolje, 1ss Balsamico med pasjonsfrukt, 1 ts sitronsaft, Urtesalt til pasta & salat og nykvernet Hvitt Kampotpepper
    • Del pasjonsfrukten i to og fordel frøene over. salaten. Ringle over dressingen og resten av marinaden fra løken
    Loading...