FENNIKELSALAT MED GRAPEFRUKT OG BLODAPPELSIN

En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado
Fennikelsalat grapefrukt rod appelsin
Forberedelsestid 10 minutter
Marinere 15 minutter
Total tid 25 minutter
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
  • Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
  • Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
  • Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
  • Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
  • Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
  • Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
  • Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
  • Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
  • Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
  • Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
  • Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
  • Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering
Loading...