En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado
En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado
fennikel
Leccino-oliven uten stein
grapefrukt
blodappelsin
urtesalt til salat & pasta
balansert olivenolje
Balsamico med blodappelsin*
nykvernet timut-pepper
Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering
Tilberedning
Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering
ingredienser
fennikel
Leccino-oliven uten stein
grapefrukt
blodappelsin
urtesalt til salat & pasta
balansert olivenolje
Balsamico med blodappelsin*
nykvernet timut-pepper