Min profil

Fastelaven med pistasjkrem

FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA

Olivier Pean
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 15 minutter
15 minutter
Total tid 1 %s t 50 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
    Fastelaven med pistasjkrem
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Fastelaven med pistasjkrem

FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA

Olivier Pean
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 15 minutter
15 minutter
Total tid 1 %s t 50 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
    Fastelaven med pistasjkrem
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!