FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA
Olivier PeanFastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t hr 20 minutter min
Koketid 15 minutter min
15 minutter min
Total tid 1 %s t hr 50 minutter min
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
TILBEREDNING AV BOLLER
- Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
- Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
- La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
- Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
- Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
- Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
- Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
- Avkjøl på rist
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA
Olivier PeanFastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t hr 20 minutter min
Koketid 15 minutter min
15 minutter min
Total tid 1 %s t hr 50 minutter min
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
TILBEREDNING AV BOLLER
- Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
- Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
- La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
- Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
- Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
- Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
- Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
- Avkjøl på rist
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!