FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Fastelaven med pistasjkrem
Forberedelsestid 1 %s t 20 minutter
Koketid 15 minutter
15 minutter
Total tid 1 %s t 50 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
    Fastelaven med pistasjkrem
Olivier Pean

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland Pistasjkrem og Olivenolje med sitron
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
    Fastelaven med pistasjkrem
Olivier Pean
Loading...