Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!
Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!
lammekjøtt til gryte
hodekål
hel Kampot pepper
salt
hvitløk i skiver
spisskummen
ingefær, finhakket
Olivenolje med chili
Balsamico med mango
Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
Start med kjøtt i bunnen av gryten
Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
Hell på vann så det dekker
Kok opp og skum forsiktig av
La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
Server med kokte poteter
Tilberedning
Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
Start med kjøtt i bunnen av gryten
Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
Hell på vann så det dekker
Kok opp og skum forsiktig av
La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
Server med kokte poteter
ingredienser
lammekjøtt til gryte
hodekål
hel Kampot pepper
salt
hvitløk i skiver
spisskummen
ingefær, finhakket
Olivenolje med chili
Balsamico med mango