Min profil

Farikal

FÅRIKÅL

Olivier Pean
Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!
Ingen rating
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 6 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
  • Start med kjøtt i bunnen av gryten
  • Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
  • Hell på vann så det dekker
  • Kok opp og skum forsiktig av
  • La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
  • Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
  • Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
  • Server med kokte poteter
    Farikal

Tips: potetene kan erstattes med byggris

    Tid Jeg har all tid i verden
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    Farikal

    FÅRIKÅL

    Olivier Pean
    Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!
    Ingen rating
    Forberedelsestid 30 minutter
    Koketid 2 %s t
    Total tid 2 %s t 30 minutter
    Hva lager du Middag
    Porsjoner 6 porsjoner

    Instruksjoner
     

    • Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
    • Start med kjøtt i bunnen av gryten
    • Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
    • Hell på vann så det dekker
    • Kok opp og skum forsiktig av
    • La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
    • Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
    • Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
    • Server med kokte poteter
      Farikal

    Tips: potetene kan erstattes med byggris

      Tid Jeg har all tid i verden
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!