FÅRIKÅL

Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!
Farikal
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 30 minutter
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
  • Start med kjøtt i bunnen av gryten
  • Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
  • Hell på vann så det dekker
  • Kok opp og skum forsiktig av
  • La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
  • Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
  • Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
  • Server med kokte poteter
    Farikal

Tips: potetene kan erstattes med byggris

    Olivier Pean

    Tilberedning
     

    • Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke
    • Start med kjøtt i bunnen av gryten
    • Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær
    • Hell på vann så det dekker
    • Kok opp og skum forsiktig av
    • La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt
    • Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken
    • Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over
    • Server med kokte poteter
      Farikal

    Tips: potetene kan erstattes med byggris

      Olivier Pean
      Loading...