La deg friste av denne høstlige kaken, der sødmen fra epler og pærer møter intensiteten fra solbærbalsamico. Denne saftige kaken er en hyllest til årstidens smaker!
La deg friste av denne høstlige kaken, der sødmen fra epler og pærer møter intensiteten fra solbærbalsamico. Denne saftige kaken er en hyllest til årstidens smaker!
epler
pære
egg
hvetemel
bakepulver
sukker
melk
høstolje
balsamico med solbær
sitron
klype salt
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skrell epler og pærer, bruk en ostehøvel og lag tynne strimler. Skvis over saften fra en halv sitron.
Piske egg og sukker hvitt, tilsett olivenolje og melk før du blander inn de tørre ingrediensene: hvetemel, bakepulver og salt. Bland forsiktig inn strimlene av eple og pære til slutt.
Ha halvparten av røren i en kakeform dekket med stekepapir, og ringle over ca. 1 ts balsamico med solbær. Hell deretter resten av deigen over og ringle over enda 1 ts balsamico med solbær på toppen av kaken.
Stek midt i ovnen i ca. 40-50 minutter. Avkjøl på rist.
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skrell epler og pærer, bruk en ostehøvel og lag tynne strimler. Skvis over saften fra en halv sitron.
Piske egg og sukker hvitt, tilsett olivenolje og melk før du blander inn de tørre ingrediensene: hvetemel, bakepulver og salt. Bland forsiktig inn strimlene av eple og pære til slutt.
Ha halvparten av røren i en kakeform dekket med stekepapir, og ringle over ca. 1 ts balsamico med solbær. Hell deretter resten av deigen over og ringle over enda 1 ts balsamico med solbær på toppen av kaken.
Stek midt i ovnen i ca. 40-50 minutter. Avkjøl på rist.
ingredienser
epler
pære
egg
hvetemel
bakepulver
sukker
melk
høstolje
balsamico med solbær
sitron
klype salt
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 299
kr 209