Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
OL27B61

CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN

Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 Dag
Koketid 1 %s t 40 minutter
Total tid 1 Dag 1 %s t 40 minutter
Hva lager du Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Vask appelsinene og rasp appelsinskall
  • Varm opp fløten med 1 vaniljestang og litt nykvernet voatsiperifery-pepper, kjøl ned. Hvis du har tid: la fløten med vaniljestang og pepper stå i 24 timer
  • Bland sukker med appelsinskall
  • Bland deretter sukkeret med eggeplommene og tilsett fløteblandingen
  • Hell blandingen i små ildfaste former, som du har i vannbad, og stek i ovnen på 110 grader, i cirka 30-45 minutter. Kjøl ned
  • Skrell appelsinene og lag fine fileter av dem
  • Bland disse appelsinene med mandarinolje, blodappelsinbalsamico og frøene av vaniljestang. Sett til side i romtemperatur i minst 1 time
  • Dryss brunt sukker over crème bruléen og sett de så høyt som mulig i ovnen, på grillfunksjonen. Sukkeret skal karamelliseres. Om du har; bruk gjerne en brenner istedenfor ovnen
  • Server med marinert appelsin som tilbehør

Merknader

*Mandarinolje kan erstattes med Grønn sitronolje eller Gul sitronolje
**Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

OL27B61

CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN

Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
Ingen rating
Forberedelsestid 1 Dag
Koketid 1 %s t 40 minutter
Total tid 1 Dag 1 %s t 40 minutter
Hva lager du Dessert
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Vask appelsinene og rasp appelsinskall
  • Varm opp fløten med 1 vaniljestang og litt nykvernet voatsiperifery-pepper, kjøl ned. Hvis du har tid: la fløten med vaniljestang og pepper stå i 24 timer
  • Bland sukker med appelsinskall
  • Bland deretter sukkeret med eggeplommene og tilsett fløteblandingen
  • Hell blandingen i små ildfaste former, som du har i vannbad, og stek i ovnen på 110 grader, i cirka 30-45 minutter. Kjøl ned
  • Skrell appelsinene og lag fine fileter av dem
  • Bland disse appelsinene med mandarinolje, blodappelsinbalsamico og frøene av vaniljestang. Sett til side i romtemperatur i minst 1 time
  • Dryss brunt sukker over crème bruléen og sett de så høyt som mulig i ovnen, på grillfunksjonen. Sukkeret skal karamelliseres. Om du har; bruk gjerne en brenner istedenfor ovnen
  • Server med marinert appelsin som tilbehør

Merknader

*Mandarinolje kan erstattes med Grønn sitronolje eller Gul sitronolje
**Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!