Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

CEVICHE AV HVIT FISK

Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj
Enkel
4

Porsjoner

Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.

600 g

hvit fisk (torsk, brasme etc)

2 stk

lime

3 cm

ingefær

2 stk

vårløk eller 1 bunt gressløk, eller 2 skiver av hvit eller rød løk

1 stk

rød chili

1 bunt

koriander

1 ss

Olivenolje med sitron

2 ts

Balsamico med honning og ingefær

Økologisk kryddermiks til fisk

1. 

Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig


2. 

Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene


3. 

Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken


4. 

Server umiddelbart


Tilberedning

1. 

Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig


2. 

Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene


3. 

Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken


4. 

Server umiddelbart


ingredienser

600 g

hvit fisk (torsk, brasme etc)

2 stk

lime

3 cm

ingefær

2 stk

vårløk eller 1 bunt gressløk, eller 2 skiver av hvit eller rød løk

1 stk

rød chili

1 bunt

koriander

1 ss

Olivenolje med sitron

2 ts

Balsamico med honning og ingefær

Økologisk kryddermiks til fisk

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter