Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
hvit fisk (torsk, brasme etc)
lime
ingefær
vårløk eller 1 bunt gressløk, eller 2 skiver av hvit eller rød løk
rød chili
koriander
Olivenolje med sitron
Balsamico med honning og ingefær
Økologisk kryddermiks til fisk
Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
Server umiddelbart
Tilberedning
Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
Server umiddelbart
ingredienser
hvit fisk (torsk, brasme etc)
lime
ingefær
vårløk eller 1 bunt gressløk, eller 2 skiver av hvit eller rød løk
rød chili
koriander
Olivenolje med sitron
Balsamico med honning og ingefær
Økologisk kryddermiks til fisk