CEVICHE AV HVIT FISK
Catherine KlugerCeviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
Ingen rating
Koketid 15 minutter min
Total tid 15 minutter min
Ingredienser
Instruksjoner
- Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
- Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
- Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
- Server umiddelbart
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
CEVICHE AV HVIT FISK
Catherine KlugerCeviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
Ingen rating
Koketid 15 minutter min
Total tid 15 minutter min
Ingredienser
Instruksjoner
- Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
- Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
- Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
- Server umiddelbart
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!