LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KAMSKJELLCARPACCIO MED APPELSINJUICE

Prøv vår friske og smakfulle kamskjellcarpaccio med appelsinjuice – en forrett som setter stemningen for fest. De tynne skivene av kamskjell får et løft av den syrlige sødmen fra appelsin, og skaper en perfekt balanse mellom det friske og det delikate. En enkel, men imponerende rett som garantert vil glede både deg og gjestene dine!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Prøv vår friske og smakfulle kamskjellcarpaccio med appelsinjuice – en forrett som setter stemningen for fest. De tynne skivene av kamskjell får et løft av den syrlige sødmen fra appelsin, og skaper en perfekt balanse mellom det friske og det delikate. En enkel, men imponerende rett som garantert vil glede både deg og gjestene dine!

1 ss

pistasjnøtter

3

økologiske appelsiner

0.6 dl

FIRST Harvest olivenolje

4

kamskjell

1 klype

Timutpepper (4-5 pepperkorn)

Havsalt fra Camargue 

1. 

Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne til de blir gylne. Avkjøl og grovhakk nøttene


2. 

Riv skallet av én appelsin, og press deretter appelsinene til du har 1,5 dl juice


3. 

Reduser appelsinjuicen til sirup i en liten kasserolle. Kjøl ned


4. 

Visp FIRST Harvest olivenolje inn i den redusert appelsinjuicen sammen med det revede appelsinskallet 


5. 

Skjær kamskjellene i tynne skiver på 3-4 mm, ca. 4-5 skiver per kamskjell


6. 

Fordel appelsindressingen over kamskjellene med en spiseskje


7. 

Dryss de hakkede pistasjnøttene over kamskjellene


8. 

Knus Timutpepper i en morter og dryss litt over kamskjellene sammen med en klype Havsalt fra Camargue og server umiddelbart


Tilberedning

1. 

Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne til de blir gylne. Avkjøl og grovhakk nøttene


2. 

Riv skallet av én appelsin, og press deretter appelsinene til du har 1,5 dl juice


3. 

Reduser appelsinjuicen til sirup i en liten kasserolle. Kjøl ned


4. 

Visp FIRST Harvest olivenolje inn i den redusert appelsinjuicen sammen med det revede appelsinskallet 


5. 

Skjær kamskjellene i tynne skiver på 3-4 mm, ca. 4-5 skiver per kamskjell


6. 

Fordel appelsindressingen over kamskjellene med en spiseskje


7. 

Dryss de hakkede pistasjnøttene over kamskjellene


8. 

Knus Timutpepper i en morter og dryss litt over kamskjellene sammen med en klype Havsalt fra Camargue og server umiddelbart


ingredienser

1 ss

pistasjnøtter

3

økologiske appelsiner

0.6 dl

FIRST Harvest olivenolje

4

kamskjell

1 klype

Timutpepper (4-5 pepperkorn)

Havsalt fra Camargue 

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer