Prøv vår friske og smakfulle kamskjellcarpaccio med appelsinjuice – en forrett som setter stemningen for fest. De tynne skivene av kamskjell får et løft av den syrlige sødmen fra appelsin, og skaper en perfekt balanse mellom det friske og det delikate. En enkel, men imponerende rett som garantert vil glede både deg og gjestene dine!
Prøv vår friske og smakfulle kamskjellcarpaccio med appelsinjuice – en forrett som setter stemningen for fest. De tynne skivene av kamskjell får et løft av den syrlige sødmen fra appelsin, og skaper en perfekt balanse mellom det friske og det delikate. En enkel, men imponerende rett som garantert vil glede både deg og gjestene dine!
pistasjnøtter
økologiske appelsiner
FIRST Harvest olivenolje
kamskjell
Timutpepper (4-5 pepperkorn)
Havsalt fra Camargue
Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne til de blir gylne. Avkjøl og grovhakk nøttene
Riv skallet av én appelsin, og press deretter appelsinene til du har 1,5 dl juice
Reduser appelsinjuicen til sirup i en liten kasserolle. Kjøl ned
Visp FIRST Harvest olivenolje inn i den redusert appelsinjuicen sammen med det revede appelsinskallet
Skjær kamskjellene i tynne skiver på 3-4 mm, ca. 4-5 skiver per kamskjell
Fordel appelsindressingen over kamskjellene med en spiseskje
Dryss de hakkede pistasjnøttene over kamskjellene
Knus Timutpepper i en morter og dryss litt over kamskjellene sammen med en klype Havsalt fra Camargue og server umiddelbart
Tilberedning
Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne til de blir gylne. Avkjøl og grovhakk nøttene
Riv skallet av én appelsin, og press deretter appelsinene til du har 1,5 dl juice
Reduser appelsinjuicen til sirup i en liten kasserolle. Kjøl ned
Visp FIRST Harvest olivenolje inn i den redusert appelsinjuicen sammen med det revede appelsinskallet
Skjær kamskjellene i tynne skiver på 3-4 mm, ca. 4-5 skiver per kamskjell
Fordel appelsindressingen over kamskjellene med en spiseskje
Dryss de hakkede pistasjnøttene over kamskjellene
Knus Timutpepper i en morter og dryss litt over kamskjellene sammen med en klype Havsalt fra Camargue og server umiddelbart
ingredienser
pistasjnøtter
økologiske appelsiner
FIRST Harvest olivenolje
kamskjell
Timutpepper (4-5 pepperkorn)
Havsalt fra Camargue
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 109
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 549
kr 699
kr 109
kr 109