CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS

En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.⁠
Carpaccio av hvit fisk sitrus lav scaled
Forberedelsestid 1 Dag
Koketid 30 minutter
Total tid 1 Dag 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha fisken i fryseren i minst 24 timer
  • Skrell grapefrukten, løsne grapefruktkjøttet forsiktig med en gaffel og legg det over en sil. Kutt fennikel i små terninger
  • Bland sammen grapefruktkjøtt, fennikel og dill med 1 ss grapefruktbalsamico og smak til med halvparten av det raspede sitronskallet
  • Lag en vinaigrette med 2 ss juleolje og 3 ss grapefruktbalsamico, smak til med Timut pepper
  • Skjær tynne skiver av fisken, dander på tallerkenene og pensle fisken med vinaigretten
  • Fordel grapefrukt-fennikel-dill-blandingen over hver tallerken, rasp over sitronskall, dryss over havsalt fra Camargue og ringle over litt juleolje

Tilberedning
 

  • Ha fisken i fryseren i minst 24 timer
  • Skrell grapefrukten, løsne grapefruktkjøttet forsiktig med en gaffel og legg det over en sil. Kutt fennikel i små terninger
  • Bland sammen grapefruktkjøtt, fennikel og dill med 1 ss grapefruktbalsamico og smak til med halvparten av det raspede sitronskallet
  • Lag en vinaigrette med 2 ss juleolje og 3 ss grapefruktbalsamico, smak til med Timut pepper
  • Skjær tynne skiver av fisken, dander på tallerkenene og pensle fisken med vinaigretten
  • Fordel grapefrukt-fennikel-dill-blandingen over hver tallerken, rasp over sitronskall, dryss over havsalt fra Camargue og ringle over litt juleolje
Loading...