En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
kveite eller torsk
økologisk grapefrukt
økologisk sitron
fennikel
Grapefruktbalsamico eller Sitronbalsamico
grovhakket dill
Juleolje
Timut pepper
Havsalt fra Camargue
Ha fisken i fryseren i minst 24 timer
Skrell grapefrukten, løsne grapefruktkjøttet forsiktig med en gaffel og legg det over en sil. Kutt fennikel i små terninger
Bland sammen grapefruktkjøtt, fennikel og dill med 1 ss grapefruktbalsamico og smak til med halvparten av det raspede sitronskallet
Lag en vinaigrette med 2 ss juleolje og 3 ss grapefruktbalsamico, smak til med Timut pepper
Skjær tynne skiver av fisken, dander på tallerkenene og pensle fisken med vinaigretten
Fordel grapefrukt-fennikel-dill-blandingen over hver tallerken, rasp over sitronskall, dryss over havsalt fra Camargue og ringle over litt juleolje
Tilberedning
Ha fisken i fryseren i minst 24 timer
Skrell grapefrukten, løsne grapefruktkjøttet forsiktig med en gaffel og legg det over en sil. Kutt fennikel i små terninger
Bland sammen grapefruktkjøtt, fennikel og dill med 1 ss grapefruktbalsamico og smak til med halvparten av det raspede sitronskallet
Lag en vinaigrette med 2 ss juleolje og 3 ss grapefruktbalsamico, smak til med Timut pepper
Skjær tynne skiver av fisken, dander på tallerkenene og pensle fisken med vinaigretten
Fordel grapefrukt-fennikel-dill-blandingen over hver tallerken, rasp over sitronskall, dryss over havsalt fra Camargue og ringle over litt juleolje
ingredienser
kveite eller torsk
økologisk grapefrukt
økologisk sitron
fennikel
Grapefruktbalsamico eller Sitronbalsamico
grovhakket dill
Juleolje
Timut pepper
Havsalt fra Camargue