Cæsarsalat med en vri! Her har vi byttet ut den tradisjonelle dressingen med pasjonsfruktvinaigrette. Nydelig i sommervarmen og perfekt som lunsj eller en lettere middag.
Cæsarsalat med en vri! Her har vi byttet ut den tradisjonelle dressingen med pasjonsfruktvinaigrette. Nydelig i sommervarmen og perfekt som lunsj eller en lettere middag.
Sommerolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Sennep med balsamico og honning
rømme
Urtesalt til salat og pasta
kyllingfilet
Urtesalt til kjøtt
Nykvernet timut pepper
Provenceurter
Hverdagsolje
egg
Fransk landbrød i skiver
Romanosalat
Parmesan
Sommerolje
Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta.
Forvarm ovnen til 150 grader.
Del landbrødskivene i terninger.
Bland sammen 1 ss hverdagsolje med Provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen.
Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Bland sammen urtesalt til kjøtt med Timut-pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper.
Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver.
Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter.
Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene.
Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolje.
Til slutt ringler du over 1 ss vinaigrette av pasjonsfruktbalsamico.
Tilberedning
Bland alle ingrediensene til vinaigretten sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta.
Forvarm ovnen til 150 grader.
Del landbrødskivene i terninger.
Bland sammen 1 ss hverdagsolje med Provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen.
Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Bland sammen urtesalt til kjøtt med Timut-pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper.
Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver.
Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter.
Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene.
Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolje.
Til slutt ringler du over 1 ss vinaigrette av pasjonsfruktbalsamico.
ingredienser
Sommerolje
Balsamico med pasjonsfrukt
Sennep med balsamico og honning
rømme
Urtesalt til salat og pasta
kyllingfilet
Urtesalt til kjøtt
Nykvernet timut pepper
Provenceurter
Hverdagsolje
egg
Fransk landbrød i skiver
Romanosalat
Parmesan
Sommerolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 499
kr 299
kr 399
kr 119
kr 119
kr 119
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 499
kr 299
kr 399
kr 119
kr 119
kr 119