Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
surdeigsbrød eller annet godt brød (store skiver)
ricotta
litt olivenolje til å dryppe over brødet
klasetomater eller en korg cherrytomater
nektariner
rødløk
Sommerolje Pago de Espejo
Pasjonsfruktbalsamico
basilikum
salt og pepper
hvitløk
Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.
Tilberedning
Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.
ingredienser
surdeigsbrød eller annet godt brød (store skiver)
ricotta
litt olivenolje til å dryppe over brødet
klasetomater eller en korg cherrytomater
nektariner
rødløk
Sommerolje Pago de Espejo
Pasjonsfruktbalsamico
basilikum
salt og pepper
hvitløk
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 199
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 199