Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BRUSCHETTA MED BURRATA OG RÅKOSTSALAT

Smaksrik bruschetta – perfekt til apéritiff eller som smårett

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif
Enkel
4

Porsjoner

Smaksrik bruschetta – perfekt til apéritiff eller som smårett

1

baguette

2 ss

Hverdagsolje

Trøffelsalt

1 ss

Olivenolje med hvit trøffel

12 stk

Soltørkede cherrytomater

2 ss

Olivenpaté med trøffel

burrata

gulrøtter

hvite gulrøtter

persillerot

squash

Sort Kampot pepper

1. 

Forvarm ovnen til 190 grader


2. 

Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt


3. 

Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge


4. 

Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv


5. 

Ha disse i iskaldt vann


6. 

Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater


7. 

Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak


8. 

Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 190 grader


2. 

Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt


3. 

Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge


4. 

Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv


5. 

Ha disse i iskaldt vann


6. 

Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater


7. 

Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak


8. 

Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper


ingredienser

1

baguette

2 ss

Hverdagsolje

Trøffelsalt

1 ss

Olivenolje med hvit trøffel

12 stk

Soltørkede cherrytomater

2 ss

Olivenpaté med trøffel

burrata

gulrøtter

hvite gulrøtter

persillerot

squash

Sort Kampot pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter