BRUSCHETTA MED BURRATA OG RÅKOSTSALAT

Smaksrik bruschetta - perfekt til apéritiff eller som smårett
mike van den bos FqVqfkGAw unsplash
Forberedelsestid 30 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 40 minutter
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Apéritif

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 190 grader
  • Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt
  • Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
  • Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv
  • Ha disse i iskaldt vann
  • Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater
  • Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak
  • Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
    mike van den bos FqVqfkGAw unsplash
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 190 grader
  • Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt
  • Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
  • Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv
  • Ha disse i iskaldt vann
  • Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater
  • Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak
  • Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
    mike van den bos FqVqfkGAw unsplash
Olivier Pean
Loading...