Min profil

bruschetta med balsamicobakte druer og camembert kuttet

BRUSCHETTA MED BALSAMICOBAKTE DRUER OG CAMEMBERT

@detserveres
Druer bakt i balsamico på surdeigsbrød stekt i olivenolje, sammen med skivet camembert. Perfekt til brunch!
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 25 minutter
Total tid 40 minutter
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  • Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
  • Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
  • Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
  • Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
  • Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
  • Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
  • Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
    IMG
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

bruschetta med balsamicobakte druer og camembert kuttet

BRUSCHETTA MED BALSAMICOBAKTE DRUER OG CAMEMBERT

@detserveres
Druer bakt i balsamico på surdeigsbrød stekt i olivenolje, sammen med skivet camembert. Perfekt til brunch!
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 25 minutter
Total tid 40 minutter
Porsjoner 2 porsjoner

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  • Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
  • Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
  • Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
  • Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
  • Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
  • Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
  • Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
    IMG
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!