Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
landbrød
hvitløksfedd
mozzarella i skiver
ferske cherrytomater
Halvtørkede cherrytomater
Intens Grand Cru olivenolje
Leccino - oliven uten stein i olivenolje
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampotpepper - nykvernet
Fersk basilikum
Vellagret balsamico 12 år
Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.
Tilberedning
Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.
ingredienser
landbrød
hvitløksfedd
mozzarella i skiver
ferske cherrytomater
Halvtørkede cherrytomater
Intens Grand Cru olivenolje
Leccino - oliven uten stein i olivenolje
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampotpepper - nykvernet
Fersk basilikum
Vellagret balsamico 12 år