LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN

Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
17-mai, Forrett, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.

1

landbrød

1

hvitløksfedd

200 g

mozzarella i skiver

1 pakke

ferske cherrytomater

Halvtørkede cherrytomater

Intens Grand Cru olivenolje

Leccino - oliven uten stein i olivenolje

Urtesalt til salat & pasta

Sort Kampotpepper - nykvernet

Fersk basilikum

Vellagret balsamico 12 år

1. 

Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.


2. 

Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.


3. 

Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.


Tilberedning

1. 

Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.


2. 

Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.


3. 

Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.


ingredienser

1

landbrød

1

hvitløksfedd

200 g

mozzarella i skiver

1 pakke

ferske cherrytomater

Halvtørkede cherrytomater

Intens Grand Cru olivenolje

Leccino - oliven uten stein i olivenolje

Urtesalt til salat & pasta

Sort Kampotpepper - nykvernet

Fersk basilikum

Vellagret balsamico 12 år

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer