BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN

Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
olivenlunden oppskrifter forrett bruschetta a la olivenlunden soltorkede cherrytomater olivenolje leccino oliven urtesalt
Koketid 20 minutter
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
  • Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
  • Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven

Tilberedning
 

  • Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
  • Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
  • Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven
Loading...